Brusselsesteenweg 623-625 - 1731 Zellik
info@rondelez.be

Ma-Vr 09u - 18u
02 482 06 80

Onze diensten

BRODEN
BRODEN

Gezonde en evenwichtige eetgewoonten gaan gepaard met een lekker broodje. Onze ambachtelijke manier van bereiden zorgt voor een superieure smaak in uw gezonde levensstijl!

Ontdek ons assortiment
LUXEPRODUCTEN
LUXEPRODUCTEN

Ons assortiment van luxebroden biedt voor ieder wat wils. Van een lekker podommeke tot een goede sandwich of suikerbrood geniet u van elke hap.

Ontdek ons assortiment
VIENNOISERIE
VIENNOISERIE

Ons rijk assortiment aan ontbijtkoeken mag zeker niet ontbreken bij de belangrijkste maaltijd van de dag.

Ontdek ons assortiment

Gevarieerd aanbod

Bij Bakkerij Rondelez staan wij graag klaar om aan ieders behoefte te voldoen. Daarom beschikken wij over een zeer breed aanbod dat steeds openstaat voor verdere uitbreiding. 

Op deze website vindt u een overzicht van alle producten die wij aanbieden. Ontdek zelf ons aanbod en neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten of om een bestelling te plaatsen.


Gegarandeerde topkwaliteit

Omdat het allerbeste van ons verwacht wordt, houden we er ons aan dagelijks verse hoogstaande kwaliteitsproducten te maken. Dat doen we door enkel kwaliteitsvolle grondstoffen aan te kopen en elk brood op een ambachtelijke wijze te bereiden. 

We voldoen dan ook aan alle normen en regels van

  • HACCP
  • Autocontrolegids voor Bakkerijen

Vanuit jarenlange ervaring, een sterke productkennis en een goede procesbeheersing, streven wij naar een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Kortom, het bewaken van onze kwaliteit krijgt onze grootste aandacht.

Komt u hier graag meer over te weten?

Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen


Een bakkerij met een lange geschiedenis

Bakkerij Rondelez werd opgericht in 1963 door Bernard en Thérèse Rondelez-Pierloot in de De Koninckstraat in Molenbeek waar dagvers brood, ontbijtkoeken en fijne patisserie werden gemaakt.

In 1972 besloten Bernard en Thérèse de zaak uit te breiden en een andere locatie te zoeken. En die kwam er in de Romanie Van Dyckstraat in Anderlecht.

Het werd een uitdaging om ondanks de groei toch steeds nog het ambachtelijke proces zoveel mogelijk te behouden. Om deze reden werd besloten om het gebruik van machines tot een minimum te beperken.

Ontdek onze geschiedenis hier verder


GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT

VRAAG ONS OM ADVIES

NEEM VANDAAG CONTACT OP